Info
Hoe gaan wij te werk?

Voor het borduren van bedrijfskleding stuurt u mij een digitaal logo bijv. jpg, eps als deze maar duidelijk is. Mocht u het lettertype weten stuur deze dan mee voor het beste resultaat. Van dit geheel wordt een bordduurpatroon gemaakt. U krijgt dan van mij een geheel vrijblijvende prijsopgaaf van een rug en/of een borst logo.Ook stuur ik u een geborduurde proef mee. Deze is in overleg nog aan te passen.En vandaar uit gaan we dan eventueel verder.Kleuren (tot 12 stuks) hebben geen invloed op de prijs. Bij grote afname een andere prijs, geef dit van te voren aan.

U kunt zelf kleding aanleveren, maar u kunt hiervoor ook bij ons terecht.Wij leveren borduur geschikte kleding van zeer goede kwaliteit voor een betaalbaar prijs. Ook voor 1 kleding stuk kunt u bij ons terecht. Er zijn vele mogelijkheden vraag er gerust naar.

Werkzaamheden worden pas uitgevoerd, nadat hiertoe schriftelijk of via e-mail opdracht is verstrekt door de klant. Prijzen zijn exclusief BTW voor bedrijven. Voor particulieren is de omzetbelasting inbegrepen. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Zelf aangeleverde textiel wordt zonder meerkosten door ons geborduurd.

Levering

De leveringstijd geschiedt in overleg met de opdrachtgever. De bestelling kan persoonlijk worden afgehaald bij mijn studio of kan via pakketdienst worden verzonden. Borduurstudio De Snelle Naald is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan verzonden pakketten. Een extra verzekering voor verzending van de pakketten is mogelijk. Voor particulieren kan meestal binnen 1 a 3 werkdagen geleverd worden. Het een en ander is afhankelijk van de eventueel te bestellen goederen.

Betaling

Een factuur bij levering dient binnen 10 dagen te worden voldaan. Bij in gebreke blijven van de betaling is de consument van rechtswege in verzuim. Borduurstudio De Snelle Naald zal d.m.v. een herinnering de klant op de hoogte stellen van de betalingsachterstand. Indien hier geen gehoor aan wordt gegeven is Borduurstudio De Snelle Naald gerechtigd het incasso uit handen te geven. De daaruit voortvloeiende kosten zijn geheel voor rekening van de cliƫnt.

Eigendoms voorbehoud

Borduurstudio De Snelle Naald blijft eigenaar van de geleverde goederen tot het moment dat de koopprijs volledig is gedaan.

Aansprakelijkheid

Borduurstudio De Snelle Naald is niet aansprakelijk voor copyright op aangeleverde logo's of plaatjes. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor fouten in het door de klant aangeleverde ontwerp dan wel door de k verstrekte gegevens.